Klientudtalelser og referencer

- hun er altid veloplagt og parat, når hun med humor og varme hjælper mig til at finde og genfinde balancen

Klientudtalelser2018-11-21T15:46:48+02:00

Jeg kender Mette som en nærværende, skarp, kompetent psykolog, der lytter, husker og gør sig umage. Hun er altid veloplagt og parat, når hun med humor og varme hjælper mig til at finde og genfinde balancen samt nye måder at tænke og handle på. Mette har i flere år hjulpet mig igennem kriser, svære problemer og ting jeg bare gerne ville ændre, så jeg nu er en langt bedre udgave af mig selv, end jeg var tidligere.

Asger 53 år

Jeg har gået i forløb hos Mette i mere end et år og fra første møde har jeg følt mig rummet, som den jeg er.
Nogle gange (f.eks. når jeg har uro i kroppen på grund af angst) har jeg mere brug for at bevæge mig end at sidde inden døre og snakke – så har Mette og jeg taget vandreskoene på og er gået en tur i naturen. For mig er det en gave at have denne mulighed. Hos Mette er der plads til både at grine og græde, og der er en tryghed for mig at vide, at hun er der for mig når jeg er udfordret.

Sofie 41 år

På omsorgsfuld og ikke mindst professionel vis, formår Mette at imødekomme de eksistentielle udfordringer jeg medbringer i hendes praksis. Hun har en oprigtig interesse i mit velbefindende, og i de øjeblikke, hvor mine styrker synes usynlige, arbejder Mette produktivt med mine fortællinger, således jeg lærer at tackle de bekymringer, som livet jo består af. Det betyder, at for hver gang jeg har besøgt hende, indser jeg mit værd, lærer at acceptere og ikke mindst omfavne de oplevelser, som er en del af min personlighed. Jeg anbefaler varmt terapiforløb hos Mette Kroier.

Tina 29 år

Igennem samtaler med Mette har jeg lært mig selv bedre at kende, uden at være blevet fortalt hvordan jeg er, eller hvordan jeg skal være. Det hjælper mig til ikke altid at dømme mig selv så hårdt. Jeg ser altid frem til at se Mette, fordi jeg får det bedre af vores samtaler.

Pernille 36 år