Hos Psykologhuset Kroier tilbyder jeg professionel hjælp til depression behandling i Århus og støtte til din mentale sundhed. Depression er en psykisk tilstand der skal tages alvorligt, som påvirker mange mennesker på globalt plan. Tilstanden kan beskrives som vedvarende tristhed og håbløshed, der nemt kan forstyrre ens daglige liv. 

Psykologhuset Kroier som din hjælp til depression behandling i Århus

Hos mig vil du blive mødt af en dygtig og erfaren psykolog, med mere end 22 års erfaring som praktiserende psykolog. Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at forstå og håndtere både dine følelser, tanker og adfærd. Jeg arbejder og behandler enkeltpersoner i alle aldre, og tilpasser sessionerne og selve behandlingen, til dit individuelle behov. 

Denne tilgang er ifølge mine erfaringer, den bedste måde at tackle behandlingen af depression. Jeg ved at hver person er unik, og kræver derfor kræver behandlingen en individuel tilgang. Jeg vil på bedste vis arbejde tæt sammen med dig, for at identificere de underliggende årsager og udvikle en behandlingsplan specifikt til dine behov. 

Hvad er tegn på depression?

Det er i første omgang vigtigt at være opmærksom på tegnene. Nogle af de mest almindelige tegn indebærer:

  • Følelse af tristhed eller tomhed
  • Mangel på interesse eller glæde i aktiviteter, der ellers normalt værdsættes
  • Søvnforstyrrelser, enten for meget eller for lidt søvn
  • Ændringer i appetitten og vægt 
  • Svækket energi og koncentration
  • Tanker om skyld eller værdiløshed 
  • Tanker om selvskade eller død

Depression kan manifestere sig på mange forskellige måder, hos forskellige mennesker. Nogle kan opleve en konstant følelse af tristhed, mens andre kan udvise irritabilitet og rastløshed. Der kan også forekomme fysiske symptomer, såsom muskelsmerter, hovedpine eller maveproblemer, der ikke har nogen kendt medicinsk årsag. 

Hvis du eller nogen du kender, viser tegn eller symptomer, vil jeg altid anbefale at søge professionelt hjælp til behandling af depression. Hos Psykologhuset Kroier tilbydes du en depression behandling i Århus med dig i fokus, for at du skal få det bedst muligt. Har du nogle spørgsmål eller er i tvivl om dine symptomer, hører jeg også meget gerne fra dig. 

Min tilgang til din behandling af depression

Jeg tilbyder forskellige metoder til depression behandling, baseret på evidensbaserede tilgange. Her er der fx tale om kognitiv adfærdsterapi, samtaleterapi og stor fokus på mindfuldness-teknikker. Samtidig er det vigtigt for mig at du føler dig trygt og omgivet af et støttende miljø, hvor du som klient kan udforske dine følelser og tanker.

Samtidig har jeg utrolig stor fokus på at arbejde med konkrete redskaber til brugen af depression behandling. Det vil du både opleve i sessionerne hos mig, men også redskaber og værktøjer du vil kunne brug på daglig basis, efter du har forladt klinikken. 

Hvordan kommer du ud af en depression? 

At overvinde en depression kræver i de fleste tilfælde støtte, og ud fra hvor stor grad du er påvirket, kræves der professionel hjælp til depression behandling. Terapi kan hjælpe dig med at ændre negative tankemønstre, opbygge styrker og opnå et mere positivt livssyn. 

Hvis du eller nogen du kender, udviser tegnene skal du ikke vente med at søge hjælp. Jeg er klar til at støtte dig på din rejse mod bedring og mental sundhed. Om du enten vil bestille et forløb, eller blot har spørgsmål eller er nysgerrig, kan jeg altid tage en uforpligtende samtale. Ring til mig på 20 88 09 38 eller skriv til mig på kontakt@psykologhusetkroier.dk, og så hører jeg gerne fra dig.  
 

Kontakt

Er du klar til at ændre din tilværelse til det bedre?

Find mine kontaktoplysninger her og anvend den kontaktform der er bedst for dig.

Alle samtaler er dybt fortrolige og vi begynder med en indledende snak, for at afklare om kemien er i orden og du er tryg ved mig. Først derefter aftaler vi det videre forløb.

Tag Goldbergs depressionstest her

Priser

Almindelig samtaleforløb

50 min individuel samtale: DKK 1.100,00
Klippekort á 5 samtaler (spar DKK 750,00): DKK 4.750,00

For sen afmelding koster fuld takst og dækkes ikke af forsikringen.