Hos Psykologhuset Kroier tilbyder jeg parterapi nær Århus, med fokus på mental sundhed og trivsel. Med mere end 22 års erfaring som praktiserende psykolog, står jeg klar til at hjælpe dig og din partner til at løse hvilke udfordringer jeres forhold byder på, og i stedet fokusere på jeres styrker. 

Da jeg praktiserer i min klinik i Hjortshøj, henvender jeg mig til dig der har brug for min hjælp i de nærtliggende områder. Så uanset om du har brug for min hjælp til parterapi i Århus, Hjortshøj, Hornslet, hører jeg gerne fra jer. 

Har I som par, behov for parterapi?

Parterapi er en af formerne for terapi, der i stedet for individuel terapi, fokuserer på at forbedre kommunikationen og selve forholdet mellem to individer, her er der typisk tale om et romantisk forhold. Målet er at kunne tale åbent om udfordringerne, konflikterne og følelserne imellem jer, for at opbygge en stærkere forbindelse og arbejde hen imod at skabe et sundt og tilfredsstillende forhold. 

Alle par er forskellige og kan løse sine konflikter på hver sin måde. Der kan dog være forskellige tegn der indikerer, at parterapeutisk hjælp kan være relevant for lige præcis jeres forhold. Hvis I oplever gentagende konflikter, kommunikationsproblemer, følelsesmæssigt afstand eller mistrivsel i forholdet, kan sessioner med en parterapeut være en gavnligt. 

Kort sagt vil jeg stå til rådighed og hjælpe jer, hvis I har svært ved at løse problemer på egen hånd, og være jeres parterapeut nær Århus. 

Parterapi 1

Hvad kan I forvente med mig som jeres parterapeut

Parterapi hos mig, har fokus på trygge og fortrolige rammer, hvor begge kan åbne op og dele jeres følelser og bekymringer. Jeg lytter aktivt til jer begge, for at forstå jeres dynamik og hjælpe jer med at identificere underliggende problemer og udfordringer. 

Med parterapi nær Århus hjælper jeg med:

  • Forbedre kommunikationen mellem jer.
  • Styrke jeres intimitet og forbindelse.
  • Håndtering af konflikter på en sund og konstruktiv måde.
  • Udvikling af tillid og forståelse af hinanden.
  • Skabe en følelse af samarbejde og fællesskab.
  • Fokus på jeres individuelle kærlighedssprog samt personlighedstyper.
  • Tips og redskaber til hvordan I kan arbejde videre med jeres forhold, efter I har forladt min klinik.

Jeg mener derfor at hvis behovet er for det, så kan parterapi have mange fordele for dig, din partner og jeres forhold. Ikke nok med en øget tillid og konfliktløsning evner, hjælper jeg som jeres parterapeut, jer med at tackle jeres udfordringer, og giver jer også muligheden for at reflektere over jeres individuelle behov i forholdet. 

Mødet med Psykologhuset Kroier – Din erfarne parterapeut 

Når I træder ind ad dørene hos min klinik, vil I opleve et varmt og imødekommende miljø. Jeg sørger for at skabe en tryg atmosfære, hvor vi sammen fokuserer på at I begge kan føle jer hørt og forstået. Ligesom min tilgang til mine andre behandlinger, fokuserer vi i min parterapi på at skræddersy tilgangen til jeres unikke situation, udfordringer og eventuelle problemer, da jeg forstår at hvert forhold er unikt. 

Parterapi ved forskellige problemer 

Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor parterapi kan være med til at hjælpe jeres forhold. Om det er problemer med kommunikation, intimitet, individuelle problemer, eller utroskab og mange flere, så er jeg klædt på til at tage imod jer, og hjælpe jer på vej til et sundere forhold.

Især den sidstnævnte kan være en af de mest udfordrende ting, et par kan stå over for. Ved at gå til til Psykologhuset Kroier som parterapeut, kan vi dykke ned i årsagerne bag utroskaben, arbejde med tillid og forsoning samt skabe grundlaget for en ny start. Jeg har især erfaring med at arbejde med par hvor utroskab står som problemet, og kan hjælpe med at guide jer gennem den følelsesmæssige proces. 

Parterapi 2

Tag det første skridt mod parterapi i dag

Det første skridt imod at forbedre jeres forhold, er at erkende at der potentielt er udfordringer I ønsker at arbejde med. Tøv derfor ikke med at kontakte mig i dag på 20 88 09 38, eller skriv en mail på kontakt@psykologhusetkroier.dk, og så tager jeg gerne en snak med jer. Uanset om I har spørgsmål eller ønsker behandling, vil jeg byde jer velkommen.

Kontakt

Parterapi er for alle

Det er også for dig, der er i et godt parforhold eller er nyforelsket og vil lære at kommunikere hensigtsmæssigt, hvis der en dag opstår store uoverensstemmelser.

I terapien arbejder vi med at finde ud af, hvilke typer I er. Det giver jer en ide om, hvor forholdet måske med tiden kan slå gnister og hjælper jer med at forebygge konflikter.

Øvelser for dig og din partner

Øvelse 1
Du og din partner skal sætte jer hver for sig. Fortsæt sætningen: Jeg føler mig elsket når….. I skal skrive alle de eksempler ned, I kommer i tanke om. Når I er færdige med at skrive ned, skal I dele jeres eksempler med hinanden. På den måde finder I ud af, hvad der gør den anden glad.

Alle har deres eget kærlighedssprog. Derfor kan det være yderst interessant at finde ud af, hvad du gør, som får din partner til at føle sig elsket.

Det kan være, at dit kærlighedssprog er gaver, og din kærestes er tjenester. Det betyder, at hvis du skal føle dig elsket, skal din kæreste give dig gaver.

Hvis du vil vise, at du elsker din kæreste, skal du gøre ham/hende en tjeneste. Ellers kan I føle, at I ikke er elsket – selvom I elsker hinanden, fordi I viser det på den måde, der gør jer selv og ikke partneren glad.

Øvelse 2
Prøv at arrangere en oplevelse eller en hel weekend, hvor den ene af jer skal finde på aktiviteter, som du tror, kan gøre den anden glad.

Skift så I har evt. hver 5. weekend med fokus på den andens interesser.

Tag testen om kærlighedssprog her:
Test dit kærlighedssprog

Priser

Parterapi og familiesamtaler

50 min parterapi: DKK 1.300,00
Klippekort á 5 samtaler (spar DKK 500,00): DKK 6.000,00

For sen afmelding koster fuld takst og dækkes ikke af forsikringen.